Najnowsze wydanie magazynu „Kuchnia” ukaże się ze 100-stronicowym dodatkiem zawierającym przepisy, porady oraz rynkowy przegląd sprzętu i akcesoriów przydatnych podczas grillowania.
Tematem okładkowym majowej „Kuchni” są szparagi. Magazyn prezentuje również sylwetkę i propozycje dań Jeana Suplice’a, szefa kuchni wyróżnionej 2 gwiazdkami w przewodniku Michelina restauracji w schronisku Oxalys w Val Thorens. Redakcja rozmawia też z Leą Linster – jedyną kobietą, która wygrała prestiżowy konkurs kulinarny Bocuse D’or. W numerze znalazły się również propozycje przekąsek i napojów na majowy piknik, przepisy na przyrządzanie ciasta drożdżowego na słodko i słono oraz opowieść o kulinarnej wyprawie do Izraela.
Magazyn „Kuchnia” z książeczką „Grill” kosztuje 11,99 zł. Można go kupić od 24 kwietnia 2014 r.
Źródło: Agora