Redakcja „Palce Lizać” przygotowała dwa numery magazynu, w których będzie można znaleźć praktyczne przepisy na pyszne dania wielkanocne. Wydania ukażą się z „Gazetą Wyborczą” już we wtorek i środę, 10 i 11 marca br.
We wtorek , 10 marca w magazynie „Palce Lizać” czytelnicy znajdą przepisy na potrawy, które tradycyjnie kojarzą się z Wielkanocą, m.in. na różnego rodzaju pasztety, jajka faszerowane, żurki i mięsa.
Dzień później, w środę, 11 marca dostępne będzie wydanie „Palce Lizać” poświęcone wielkanocnym deserom i wypiekom. Pojawią się w nim sposoby na przygotowanie paschy, sernika, mazurków i babek, w tym również przysmaków bez glutenu.
Dodatkowo w numerze znajdą się kupony rabatowe uprawniające do zniżki do 50% na zakup artykułów wyposażenia wnętrz, m.in. w sklepach Duka, Home&You i Tchibo.
(na podstawie informacji Agory)