„Kuchnia” z koktajlami

W najnowszym wydaniu „Kuchni” w ramach wyjątkowej „Kolekcji dla smakoszy” czytelnicy znajdą przepisy na koktajle warzywne, smoothies i domowe syropy, a także sposoby na lemoniady oraz pomysły na oryginalne kompozycje śniadaniowe. Wydanie 30 maja br. i będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące. Numer kosztuje 9,99 zł i zawiera 100 stron.

– Posiłek dla każdego – nawet zabiegani nie wymówią się brakiem czasu, bo przygotowanie koktajlu to chwila. A korzyści płynące z jego spożywania są nie do przecenienia – pisze we wstępie do wydania redakcja, która radzi czytelnikom, jaki wybrać blender, jak samodzielnie zrobić mleko roślinne, jak smacznie połączyć warzywo z warzywem i jak zrobić superkoktajl, które będzie można zabrać ze sobą jako przekąskę do pracy lub do szkoły.

W numerze pojawią się również przepisy na koktajle, które zawojowały świat, historia klasycznych drinków oraz sposoby na ich przygotowanie.

Na rynku dostępne jest także czerwcowe wydanie miesięcznika „Kuchnia”, w którym czytelnicy znajdą przepisy na dania z truskawkami, sposoby na przygotowanie karczochów, proste pomysły na chłodniki i lekkie potrawy na początek lata, a także zeszyt z przepisami na dania kuchni włoskiej.

Źródło: Agora

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.